Betfirst promotiecode

Speel op betFIRST foot

1 mei 2021
par Evi

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Via betFIRST foot kun je niet alleen inzetten op je favorieten sportwedstrijden, je kan tegelijkertijd ook een hoop geld winnen. Kom alles te weten over de betFIRST prono foot en ontdek wat deze bookmaker nog allemaal te bieden heeft. 

betfirst foot

Hoe werkt betFIRST foot?

De betFIRST prono foot is een wedstrijd waarmee je gigantische bedragen kan winnen! Via de website van betFIRST kun je je opgeven om mee te spelen. Elke week krijg je de mogelijkheid om grote bedragen op te strijken door de juiste weddenschappen te plaatsen.

Volg de stappen hieronder om mee te spellen met de betFIRST foot:

 1. Ga naar de website van betFIRST en registreer je met de Betfirst promotiecode
 2. Open de pagina met de betFIRST foot.
 3. Selecteer je rooster (Lucky7, Maxi, Super, Mini).
 4. Geef je voorspellingen door per rooster.

De verschillende roosters waaruit je kan kiezen hebben betrekking op het aantal weddenschappen dat je kan plaatsen. Elke week kun je meerdere roosters met 6, 11 of 15 voetbalwedstrijden invullen. Het kleinste rooster (Mini) bestaat uit 6 voetbalwedstrijden. Het enige dat jij moet doen is de resultaten voorspellen van deze 6 wedstrijden.

Voor de duidelijkheid zetten we alle beschikbare roosters op een rijtje:

 • Mini: dit is het kleinste rooster dat bestaat uit 6 wedstrijden.
 • Lucky7: dit rooster telt 7 wedstrijden.
 • Super: dit rooster heeft 11 wedstrijden.
 • Maxi: dit rooster telt 15 wedstrijden.

Als je kans wilt maken op de grote jackpot, moet je ervoor zorgen dat je alle wedstrijden per rooster volledig juist voorspelt.

Welke weddenschappen kan ik plaatsen met de betFIRST prono foot?

De weddenschappen die je kunt plaatsen zijn heel eenvoudig. Je kunt kiezen uit drie verschillende mogelijkheden:

 1. Als je voorspelt dat het thuisteam wint, kies je ‘1’.
 2. Denk je dat de wedstrijd gaat eindigen met een gelijkspel, kies dan ‘X’.
 3. Voorspel je dat het uitteam de wedstrijd wint, ga dan voor ‘2’.

Per wedstrijd van je rooster, moet je dus één van de voorgaande resultaten voorspellen en aanduiden. Kies je echter voor een Lucky7 rooster dan dien je ook de exacte eindscore juist te voorspellen.

betFIRST foot: enkelvoudige en meervoudige voorspellingen

Een enkelvoudige voorspelling is het eenvoudigst. Je voorspelt dan per wedstrijd welk team er gaat winnen of dat het een gelijkspel gaat worden. Per wedstrijd voorspel je dus één enkel resultaat. Voor enkelvoudige voorspellingen, bedraagt de inzet per rooster € 1.

Bij meervoudige voorspellingen wordt het iets ingewikkelder. Je gaat dan per wedstrijd meerdere voorspellingen plaatsen. Je kunt dus bijvoorbeeld 2 of zelfs 3 resultaten per wedstrijd voorspellen. Je kunt deze voorspellingen plaatsen binnen je rooster op één of op meerdere wedstrijden.

betFIRST prono foot

Als je via de betFIRST foot twee voorspellingen doet voor eenzelfde wedstrijd, wordt dit een dubbele voorspelling genoemd. Bij drie voorspellingen voor één wedstrijd spreken we van een drievoudige voorspelling. Verder is het ook mogelijk om meerdere meervoudige voorspellingen te combineren op één rooster. Je kunt dus voor sommige wedstrijden een dubbele voorspelling doen en voor andere een drievoudige.

Hoeveel kun je winnen met de betFIRST foot?

Je winst hangt af van je resultaten en van het wedrooster dat je kiest. Hoe meer juiste resultaten je correct hebt voorspelt, hoe groter je winst. Ook het type wedrooster dat je invult bepaalt hoeveel je kunt winnen. Hier geldt ook dat hoe groter het rooster is, hoe groter je eventuele winsten zijn.

De grootste jackpot kun je winnen met het Lucky7-rooster. Het verschil met dit rooster is dat je dan ook de exacte eindscores juist moet kunnen voorspellen. Meer informatie over de winsten en de berekeningen vind je terug op de website van betFIRST.

Andere betFIRST aanbiedingen

De betFIRST foot winnen is natuurlijk geweldig, maar deze bookmaker heeft nog heel wat andere voordelen in de aanbieding.

Nieuwe gebruikers die zich inschrijven op de website en een eerste storting overmaken, krijgen een speciale welkomstaanbieding. Alle informatie over de voorwaarden en grootte van deze bonus kun je terugvinden op de website van betFIRST.

Wil je daarna nog meer geld binnenhalen? Doe dan mee met de Combo Boost. Deze actie geldt op je combi-weddenschappen. Dankzij deze actie kun je het bedrag van je winsten vermeerderen. Houd hier wel rekening met een minimum notering van 1.25.

betFIRST Lucky sports club aanbieding

betFIRST geeft zijn trouwe spelers bovendien de mogelijkheid om elke week kans te maken op free bets. Het enige dat je dan moet doen is je inschrijven bij de Lucky Sports Club en voldoen aan de voorwaarden die beschreven worden op de website.

Live wedden via betFIRST TV

Of je nu speelt op de betFIRST foot of niet, er zijn altijd tal van wedstrijden beschikbaar op de website van deze bookmaker. Je kunt bij betFIRST pre-match inzetten plaatsen waarbij je op voorhand je weddenschap gaat doen. Je kiest dan een sport en een wedstrijd uit die gaat komen en plaatst dan eenvoudig je weddenschap.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van betFIRST TV. Via dit kanaal kun je helemaal live je favoriete sporten bekijken én tegelijkertijd een live weddenschap plaatsen. Als je gaat kijken in het sportaanbod van betFIRST kun je aan het icoontje zien of de wedstrijd ook live wordt uitgezonden. Je kunt dan zowel via je desktop als via je smartphone of tablet een live wedstrijd bekijken.

betFIRST TV

De enige voorwaarden voor het gebruik van betFIRST TV zijn een speelsaldo dat niet op 0 staat of dat je in de laatste 24 uur een weddenschap hebt geplaatst. Natuurlijk moet je er ook eerst voor zorgen dat je bent ingeschreven bij deze bookmaker.

Live wedden is erg populair omdat het voor extra spanning zorgt. Wat wel belangrijk is als je live kijkt is dat je beschikt over een vlotte internetverbinding. Je wilt natuurlijk in het heetst van de strijd niet te maken krijgen met storingen of onderbrekingen.

 • Spelen en wedden op BetFIRST

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp