Betfirst promotiecode

betFIRST inloggen: alle instructies en voordelen op een rij

21 januari 2022
par Evi

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Je bij betFIRST inloggen is heel eenvoudig nadat je een account hebt aangemaakt. Is het voor jou niet duidelijk hoe je hieraan moet beginnen? Geen paniek. Op deze pagina leggen we je stap voor stap uit hoe je je bij betFIRST moet registeren zodat je je probleemloos kan aanmelden.

betFIRST inloggen: zo ga je te werk

Spelers die zich inloggen, kunnen van veel meer functies en voordelen genieten dan spelers die dit niet doen. Wil je dus naar hartenlust genieten van alle functionaliteiten van betFIRST? Dan moet je er eerst voor zorgen dat je beschikt over een geldig account.

Hieronder volgen de stappen om je bij betFIRST te registreren:

 1. Ga naar de site van betFIRST.
 2. Selecteer rechts bovenaan ‘Inschrijven’.
 3. Geef je persoonlijke informatie door.
 4. Bevestig je inschrijving.
 5. Ga naar je inbox en open de mail.
 6. Klik op de link en je kunt bij betFIRST inloggen.

betFIRST inloggen

Deze stappen nemen slechts enkele minuten van je tijd in beslag. Het is gewoon een kwestie van je gegevens invullen en je bent klaar. Na je inschrijving kun je met je naam en wachtwoord inloggen op de website van betFIRST. Dit doe je door op de zwarte knop ‘Inloggen’ te klikken.

Mobiel bij betFIRST inloggen doe je zo

Speel je liever op je tablet of smartphone, dan kun je natuurlijk ook bij betFIRST inloggen. De stappen die je moet volgen zijn ongeveer hetzelfde als dat je dit zou doen via je pc of laptop. Hieronder zetten we de instructies om mobiel in te loggen op een rij:

 1. Ga naar de betFIRST site via de mobiele app of door het webadres in te geven in de browser.
 2. Kies ‘Inschrijven’ en vul alle informatie in die je gevraagd wordt.
 3. Valideer je inschrijving en lees de algemene voorwaarden.
 4. Check je e-mail en klik op de link die je hebt ontvangen.
 5. Nu kun je bij betFIRST inloggen op je account met je paswoord gegevens.

betFIRST mobiel inloggen

Ook via mobiele toestellen kun je dus eenvoudig bij betFIRST inloggen. Eenmaal je bent ingeschreven en ingelogd kun je vlot stortingen overmaken op je account, met echt geld spelen en profiteren van alle aanbiedingen en acties.

Voorwaarden en condities

Als je je bij een bookmaker wilt registreren, dien je er natuurlijk rekening mee te houden dat je je aan bepaalde voorwaarden moet houden. Ben je bijvoorbeeld te jong, dan zal je inschrijving niet goed gekeurd worden en kun je je dus ook niet bij betFIRST inloggen.

Het is dan ook verstandig om op voorhand alle voorwaarden en condities van de aanbieder goed door te nemen. Wij maken het je graag gemakkelijk en gieten de voornaamste voorwaarden en condities van betFIRST in een overzicht:

 • Je moet minimaal 21 jaar zijn om een account te kunnen aanmaken.
 • Het is verboden om meerdere accounts te openen via hetzelfde adres, naam of e-mailadres.
 • Alleen jij mag gebruik maken van je account. Het mag  niet gedeeld worden met derden.
 • Het is niet toegestaan om foute gegevens in te vullen bij je registratie.

Als betFIRST merkt, dat je je niet houdt aan één of meer van deze voorwaarden, kan je account onmiddellijk worden geblokkeerd. Je krijgt dan geen toegang meer tot de diensten van de site.

betFIRST inloggen: wat zijn de voordelen

Je kunt genieten van verschillende voordelen als je bent ingelogd bij betFIRST. Als je geen account hebt, kun je enkel voor het plezier spelen. Op die manier kun je natuurlijk geen geld winnen. Daarnaast is het niet mogelijk om een weddenschap op sport te plaatsen of de live streaming te gebruiken.

Spelers die bij betFIRST inloggen kunnen:

 • Onbeperkt spelen en wedden met echt geld.
 • Genieten van acties en aanbiedingen.
 • De laatste nieuwe spellen spelen.
 • Stortingen doen en uitbetalingen ontvangen.

betFIRST wedbriefje

Bij betFIRST inloggen is dus zeker de moeite waard. Je bent dan immers een volwaardige speler van de website en je kunt onbeperkt gebruik maken van alles wat betFIRST aanbiedt.

Betaalmethoden

Gebruikers die bij betFIRST inloggen kunnen een betaling doen op hun spelersaccount. Van zodra er geld staat op je persoonlijke account, kun je weddenschappen beginnen plaatsen. Bij betFIRST kun je storten via de volgende betaalmethoden:

 • Skrill, PayPal, Neteller
 • Bancontact
 • ING, Belfius, HiPay
 • betFIRST Prepaid kaart, Paysafecard
 • Ticket Premium
 • Trustly
 • Visa debet

betfirst betaalmethoden

Stortingen verschijnen onmiddellijk op je account, behalve als je stort via bankoverschrijving. Je dient een minimale storting van 10 euro te doen via een betaalmethode naar keuze. Heb je een mooi bedrag aan winst verzameld? Dan kun je via je account een geldopname aanvragen. Dit kan enkele dagen duren omdat betFIRST eerst je aanvraag moet controleren.

Klantenservice

Zijn er toch nog onduidelijkheden over het aanmaken van een account, dan kun je gaan kijken of je in de FAQ-sectie het antwoord op je vraag kan vinden. Is dit niet het geval, dan kun je natuurlijk ook een operator van betFIRST contacteren. Bij deze bookmaker krijg je de volgende opties:

 • Live chatten
 • Een bericht sturen via het contactformulier
 • Bellen naar +32(0)78480597
 • Een brief sturen naar betFIRST SAGEVAS, Rue des Francs 79, 1040 Bruxelles, Belgique

Die laatste optie is natuurlijk een beetje omslachtig. Wij raden dan ook aan om te kiezen voor de live chat of één van de andere opties. Je krijgt dan veel sneller een antwoord op je vragen.

 • Spelen en wedden op BetFIRST

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp