Betfirst promotiecode

Zo wed je op betFIRST voetbal

21 oktober 2021
par Evi

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Wil je wedden op betFIRST voetbal? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. Hier vind je duidelijke uitleg over hoe je kan wedden op betFIRST voetbal en welke weddenschappen er zijn. Daarnaast geven we je een hele hoop nuttige tips zodat je een maximale winst kan behalen.

betfirst voetbal

De beste weddenschappen betFIRST voetbal

betFIRST is een bookmaker die vooral gekend is voor zijn vele sportweddenschappen en natuurlijk wordt er het meest gefocust op voetbal aangezien dit de populairste sport is. Er zijn heel veel verschillende voetbalwedstrijden waarop je kan inzetten, zowel nationaal als internationaal. Het aanbod aan Europese voetbalcompetities is hier erg uitgebreid, maar je kan ook competities terugvinden uit Australië, Brazilië, Turkije en Mexico.

Heel erg handig is dat je in het ruime aanbod een alfabetisch overzicht te zien krijgt van alle wedstrijden per land. Zo hoef je niet eindeloos lang te zoeken naar de match van je keuze. Bij betFIRST kun je inzetten op kleinere voetbalwedstrijden, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan grote wedstrijden zoals het wereldkampioenschap.

Hieronder volgt een kleine greep uit het aanbod aan voetbalwedstrijden:

  • België: Division 1B, Beker van België, Reserve pro League,…
  • Duitsland: 1 Bundesliga, Duitse Beker,…
  • Frankrijk: Ligue 1, Ligue 2,…
  • Engeland: Championship, Engelse Beker, Premier League,…
  • Brazilië: Serie A, Serie B,..

betfirst voetbal aanbod

Uiteraard zijn er nog andere sporten waarop je kan wedden bij betFIRST. Denk maar aan tennis, hockey, wielrennen, darten, cricket, handbal, honkbal en motorsport. Ook voor de andere sporten krijg je de mogelijkheid om in te zetten op competities van over heel de wereld.

Wat voetbal betreft, heb je bij betFIRST meer dan genoeg mogelijkheden om in te zetten. Het aanbod is enorm divers en uitgebreid en alle wedstrijden worden op een overzichtelijke manier weergegeven zodat je niet lang hoeft te zoeken.

Soorten weddenschappen betFIRST voetbal

Bij betFIRST zijn er enorm veel verschillende soorten weddenschappen die je kan plaatsen. Wil je dus inzetten op je favoriete voetbalteam, dan kun je kiezen of je wilt inzetten op het aantal doelpunten, wie er gaat scoren, het totaal aantal doelpunten in de eerste of tweede helft of je kan ook op twee mogelijke uitkomsten inzetten.

Hieronder lichten we de belangrijkste soorten weddenschappen van betFIRST voetbal verder toe.

Volgende Minuut Weddenschappen

Dit zijn weddenschappen die betrekking hebben op een specifieke tijdspanne van 1 of 5 minuten. Je gaat dus inzetten op een bepaalde actie die tijdens deze specifieke periode van toepassing is. Blessuretijd telt niet mee en de uitkomst wordt bepaald op basis van de informatie die de tv-zender van de wedstrijd uitzendt.

1×2 weddenschappen

Dit soort weddenschappen zijn weddenschappen die betrekking hebben op een thuiszege, een uitzege of een gelijkspel. Dit zijn de meest voorkomende en populairste weddenschappen in het voetbal. Als de wedstrijd wordt afgelast zijn de weddenschappen ongeldig.

Asians

Dit is een type handicap die veel gebruikt wordt tijdens voetbalwedstrijden. Op basis van hoe sterk een bepaald team is, wordt voor de aanvang van de wedstrijd een handicap uitgegeven. Op die manier zijn de noteringen van elk team meer op gelijke hoogte. Bij live weddenschappen worden de Asians bepaald aan de hand van de uiteindelijke score.

Meer dan/minder dan

Bij deze weddenschappen ga je het totaal aantal doelpunten voorspellen van een wedstrijd. Elke goal telt mee, ongeacht of die voor of na de wedstrijd wordt gescoord.

Dubbele kans

Bij een dubbele kans-weddenschap ga je op twee verschillende uitkomsten inzetten met slechts één weddenschap. betFIRST geeft zijn spelers ook de kans om bijvoorbeeld een dubbele kans-weddenschap te plaatsen op enkel de eerste helft of enkel de tweede helft van de wedstrijd.

betFIRST voetbal functies

Om het wedden op voetbal nog leuker en eenvoudiger te maken, biedt betFIRST tal van handige functies aan. Hieronder geven we je meer uitleg over de verschillende betFIRST functies voor sportweddenschappen.

Cash Out

De Cash Out-functie is een functie waarmee je je verlies tijdens de wedstrijd kan beperken. Je kan namelijk op elk gewenst moment je weddenschap intrekken om zo je weddenschap voor het einde van de wedstrijd af te sluiten. Je krijgt op die manier meer controle over je weddenschappen en het is ook mogelijk om deze functie te activeren via je mobiele toestel.

Add2Bet

Deze functie geeft je de mogelijkheid om tijdens je weddenschap nieuwe functies toe te voegen zonder dat je een nieuwe weddenschap hoeft te plaatsen. Je kan via je account eenvoudig bepalen welke weddenschap je wilt veranderen en op welke manier.

betfirst functies

Multiway+

Met betFIRST Multiway+ kun je je eigen weddenschap zelf samenstellen. Als je een eerste selectie maakt, krijg je dankzij deze functie automatisch extra markten aangeboden voor hetzelfde evenement. Die kun je dan allemaal combineren samen met een geschikte notering.

  • Spelen en wedden op BetFIRST

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp