Commercial content | New Customers Only | 18+

Eén gokker won het meeste geld met een podiumplaats: Pierre Gasly, Carlos Sainz en Lance Stroll.

De gelukkige winnaar won €33.398 door slechts 20 cent in te zetten.
Zijn inzet: De Franse AlfaTauri-coureur Pierre Gasly applaudisseert op het podium na het winnen van de Formule 1 Grand Prix op het circuit van Monza in Italië op zondag 6 september 2020. Hij werd de eerste Fransman die zo’n race won sinds Olivier Panis in 1996. En deze overwinning, zo mooi als ze onverwacht was

Deze gokker had 166.990 kansen om te winnen, en de scène waarop hij wedde was nogal ongewoon!

Sinds 2012 is er geen Formule 1 Grand Prix meer geëindigd zonder een Ferrari, Mercedes of Red Bull in de top drie.

Maar op zondag in Italië, na een waanzinnige race, kwam geen van deze drie teams op het podium, tot grote vreugde van deze punter uit de stad Tampere.

De weddenschap was des te gewaagder omdat de drie coureurs op wie gewed werd er in hun carrière tot aan deze race slechts drie keer in geslaagd waren samen op het podium te komen.

Iedereen verwachtte dat Mercedes zou winnen in Monza, iedereen verwachtte dat Mercedes zou winnen na de kwalificatie, maar niemand had de overwinning die we kregen kunnen voorspellen.

Verbazingwekkend genoeg had iemand in Finland gewed op een podium met Gasly, Sainz en Stroll in die volgorde.
De winnaar in de Formule 1 is de laatste tijd voorspelbaar geworden, dus zelfs weddenschappen op iemand anders dan Mercedes of Max Verstappen als winnaar kunnen interessante kansen opleveren.

De kans dat Gasly, Sainz en Stroll op het podium eindigen is 166.990 tegen 1.

Het zal u niet verbazen dat deze persoon slechts 20 cent uitgaf aan deze ongelooflijk onwaarschijnlijke gebeurtenis en toch een ongelooflijke €33.398 won.

Dit is absoluut ongelooflijk. Dit is het hoogste percentage Supertripla-zeges in de afgelopen tien jaar. Dus het is een historisch hoge vermenigvuldiger en een historisch hoge winst.